interviu

Daca am tot renuntat la anonimat, poftim si un interviu mai vechi pentru revista online pentruea.md, care a considerat ca merit sa fiu bagata un pic in seama :)  Interviul a fost realizat prin email in decembrie 2010 si publicat in ianuarie 2011.

***

De aproape 2 ani este ofiţer de presă la Bancă Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. La Chişinău, Ina Coreţchi a fost jurnalistă şi a lucrat o perioadă în domeniul relaţii cu publicul, iar de 5 ani locuieşte împreună cu familia în Londra.

Cum te-ai adaptat la viaţa londoneză şi cum se simte familia ta în Marea Britanie?

— Vizitasem Marea Britanie înainte de a ne stabili aici. Poate din această cauză nici n-am avut acele dificultăţi de adaptare. Ştim de unde venim şi cine suntem. Asta nu ne împiedică să ne construim mai departe viaţa în ţara care ne-a devenit noua “acasă”. Armand, fiul meu de 9 ani, a pus cel mai bine punctul pe “i” în acest sens, când mi-a declarat într-o zi: “Eu sunt englezovan”.

citeste mai mult aici.

6 thoughts on “interviu

  1. Eu am locuit 2 ani in Londra si sunt indragostita de orasul acesta. Si sunt de acord cu tine, majotitatea sunt toleranti fata de straini si chiar daca in sinea lor ar vrea sa spuna mai mult, sunt retinuti si foarte politicosi. Niciodata nimeni nu mi-a zis ca nu intelege ce spun ori ca vorbesc rau engleza, dinpotriva, imi dadeau intrebari, incercau sa inteleaga ce spun eu in engleza mea rupta.
    Frumoasa familie, sa fici fericiti!

  2. Sunteti o familie frumoasa!
    am citit interviul cand aparuse; nu te-a intrebat nimeni pana acum daca nu erai tu aia din interviu , eu n-am indraznit :)

  3. esti foarte frumoasa! sa fii sanatoasa!!! a mai ramas o blogherita sa iasa de sub anonimat si in sfirsit imi voi satisface integral curiozitatea:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s