da sau nu?

ma pandeshte un gand – sa renunt la anonimitate. stiu ca o buna parte din ochii care viziteaza aceasta pagina cunosc cine e Dirty Martini de fapt si nici nu am tinut sa pastrez anonimitatea cu orice pret, de vreme ce am permis pe alocuri ca realul si virtualul sa se intersecteze. acum nu sunt sigura care ar fi impactul unei eventuale iesiri din anonimat. m-ar face sa scriu si mai rar? sa-mi aleg mai atent cuvintele? mi-ar reduce din numarul de potentiale subiecte pe care as vrea sa le ating?  ori dimpotriva, ar fi un urmator pas pe calea transformarii pe care o parcurgem cu totii?

nu stiu nu stiu. ma mai gandesc.

intre timp sper ca ati avut un Craciun fericit!

6 thoughts on “da sau nu?

  1. eu am iesit treptat din anonimat. cand am inceput blogul nu am vrut sa dau nume. si nici acum nu dau, dar oamenii au inteles cine sint…oarecum :) si, apopo, asta nu a redus din teme sau continut. candva am descoprit o regula dupa care e bine sa te conduci in lumea virtuala: nu scrie nimic din ceea ce n-ai fi in stare sa spui omului in fata :)))

      • a trecut ceva timp pana am “indraznit” sa pun linkul pe profilul meu. dupa care, inca o bucata de timp, ca sa fac “share” pe wall :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s