sclipici

OMG! Astazi e prima zi de decembrie. DECEMBRIE! Ultima luna a anului. Anul se termina, iar eu am impresia ca abia am inceput a-l trai. Parca nu sunt gata de totaluri si rezolutii. Stati un pic. Nu ma luati asa de repede!

Partea buna e ca am ajuns aici, caci nu atat de demult nu vedeam nimic dupa septembrie.

Partea si mai buna e ca peste cateva zile implinesc 33! Am de gand sa bifez aceasta varsta cu un V gras si prea multa sampanie. Imi pare faina cifra 33. Simetrica. Stralucitoare.

De la o bucata de vreme au inceput sa ma atraga lucrurile cu sclipici. Mi-am scos de la fundul cutiei cateva bijuterii de aur pe care nu le-am purtat de vreo 4 ani, mi-am amintit de pantofii mei bronz. Printr-o coincidenta ciudata cateva din ultimele achizitii in garderoba sunt cu paiete si fire aurii. Dau vina pe aura luminata :)

Pentru o doza de stralucire, drive, un barbat frumos si femei superbe (cam slabutze) tastati play:

12 thoughts on “sclipici

  1. Si tu cu cercei de aur? :) eu am aterizat din MD cu cerceii visurilor mele de copil :)) (demodati de vreo 20 de ani) stii din cei pe care ii bagi cu lantujel de aur prin ureche (vreo 3 cm) iar la capat au o inimioara (sau floricica). Mama s-a crucit cand m-a vazut. Ce gusturi, ce gusturi de provinciala! Dar eu implinita nevoie mare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s