principiu verde sau anybody seen my baby?

Ma gandeam sa scriu despre alimentatie sanatoasa. Sau despre noul membru al consiliului scolii in persoana odorului. Despre cum duminica trecuta am exterminat din baie toate produsele cosmetice ce contin parabeni.  Despre cat de agasanta este aglomeratia matinala din trenuri. Despre femeile care se pot machia din mers.  Dar am sa dedic aceasta postare rochiei verzi pe care o caut de tare mult timp si, din pacate, fara succes. E ridicol si incredibil, dar chiar nu o pot gasi.

Vreau sa fie de un verde sanatos, ca iarba de vara

Sau de nuanta smaraldului

Lungimea ei sa se opreasca exact la nivelul genunchilor cocheti

Iar silueta sa se muleze pe curbele mele tonifiate la sala de sport :)

Accept si asa model

Sa fie cu maneci  ¾

De stofa calitativa si cu dublura

Doar nu cer prea mult?!!

Gasirea rochiei pe care o vreau deja devine o chestie de principiu si vanatoarea continua.

Intre timp mi-au facut din ochi bulinele de mai jos (cica-s verzi)

11 thoughts on “principiu verde sau anybody seen my baby?

 1. eu vreau si texte la temele enumerate :)
  mai ales despre parabeni…ca eu demult nu mai folosesc crema :)

   • eu nu port rochii. din lene :) trebuie sa am intotdeauna ciorapi la indemana, sa-mi epilez picioarele regulat etc. dimineata, la 6, nu am chef de nimic, imi ajung forte doar sa trag o pereche de blugi si ceva sus…cum sa fac sa port rochii?

   • de fapt eu am ajuns la rochii din considerente de comoditate si eficienta. adevarul e ca nu pot purta blugi la servici. in cazul asta am optiunea costumelor, care nu-mi plac, sunt prea oficiale si insuficient de feminine (imho) si camasi, pe care nu-mi place sa le calc. Pantalonii care sunt in vanzare sunt de regula cu vreo 2 cm prea lungi, ceea ce n-ar fi o problema daca as purta tocuri, dar nu port. Imi plac si fustele, dar dezavantajul acestora e ca trebuie sa le potrivesti cu bluze (si pantalonii la fel), ceea ce poate lua cam mult timp dimineata de pe somn. Cu rochia nu ai asa probleme, cu o singura haina ai rezolvat tinuta, doar mai pune niste accesorii. In plus, rochia e mai avantajoasa si din punctul de vedere financiar, costa mai putin decat ai da pe un ansamblu din fusta/pantalon, bluza/camasa si sacou/vesta. :)

 2. absolut de acord. intotdeauna am conssiderat rochia a fi chiar mai comoda decat blugii sau alti pantaloni. trebuie sa-mi revad garderoba :)

 3. ah..si eu vreau un articol despre produse cosmetice, ce contin parabeni…si eu is in cautarea unei rochii de un albastru electric…si inca is in procesul de vanatoare…:)

 4. offf, de cand caut si eu fix asa rochie! chiar ma gandesc sa cumpar material si sa-i dau unei cunoscute sa mi-o coase. ar fi o optiune si pentru tine, nu? sau te-ar costa mult mai scump?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s