eat that!

Saptamana aceasta inchei capitolul meu roz. Mai bine zis inchei tratamentul, caci de acum incolo, viata mea va avea intotdeauna o nuanta de roz. Inca sunt in procesul de invatare de lectii de pe urma ‘aventurii’ mele din ultimele 9 luni.

Cea mai complicata lectie este despre cum sa gasesti acel mijloc de aur, care sa-ti ofere liniste fara a sacrifica senzatia de implinire.

La nici 2 saptamani de revenire la munca in regim part-time, mi-am luat avant prea mare.

‘Unde te grabesti?, ma intreaba doctorul. Buna intrebare. Chiar. Unde ma grabesc?

I’M A SURVIVOR! Eat that, stupid cancer!

8 thoughts on “eat that!

 1. esti asa cum esti si esti incredibila! si ai si o tunsoare de milioane! azi dimineata, uitandu-ma in oglinda si gandindu-ma la tine, mi-am zis ca nu mi-ar strica sa ma tund iar.
  sa nu asteptam provocarile vietii pentru a schimba ceva spre mai bine, mai frumos.

 2. “no rush” e ceea ce aud de la medicul meu cind incep a scinci despre job si “baby steps” e ceea ce aud de la Big Baby :) cel mai greu este, totusi, ajustarea sau primirea unei politici “one step at a time” pina mergem din nou copacel.

  • тише едешь, дальше будешь – asta trebuie sa-mi scriu in frunte :) mi-am luat o bratara roz si am de gand sa o port ca sa me tempereze.

   • acum treci intr-o alta faza; o alta cancer-fighter&survivor imi spunea ca initial cumva foarte repede ne aventuram in multitudinea de emotii si ne pare ca acus vom urni munti din loc cind vedem finisul; e finisul tratamentului. E si un inceput. acum incepe o noua etapa, cea de recuperare, o etapa careea i sa da poate mai putin importanta in cercetare dar si in practica in lumea medicinei. Spre noi provocari si aventuri, si numai din cele luminoase iti doresc, cu simpatica bratara roz pe miina ;)

   • mda, mi se tot spune ca recuperarea dureaza. corpul e mai slabit decat spiritul :) ei, dar eu nu ma grabesc tare :) am rabdare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s