breaking free!

de cateva zile am renuntat la peruca. YAY!!!!! ma simt eliberata. o placere sa simt vantul in parul meu de 2 cm sau picaturile de ploitza pe scalp :)

copilu’ s-a amuzat si mi-a zis ca arat “fit!”, inspirat din publicitatea asta :)

12 thoughts on “breaking free!

   • Draga Dirty Martini, suntem ingridiente ale aceeasi pizza; doar ca eu am ingridientul Hodgkin’s lymphoma sau cancer of lymph tissue.
    Blogul tau imi bucura sufletelul; o prietena mi-a spus despre blogul tau cind a aflat despre situatia mea si ma tot indeamna sa scriu; eu inca stau pe ghinduri, mai am impresia ca sunt in limbo; ma bucur doar ca nu sunt in MD :)
    Si by the way, bold is the new sexy!

   • sa te simti in limbo e o reactie normala. de cat timp ai aflat? cate sedinte de chemo ai de facut? daca vrei, poti sa-mi scrii pe email – dirtymartini.md @ gmail.com (iti raspund de pe adresa mea de baza cu numele real). mie mi-a facut bine sa vorbesc cu cineva care trecuse deja prin tratament pentru cancer si a iesit din nou la lumina. nu stiu daca ai fost pe http://pinkchapter.blogspot.com/ – e un blogulet pe care l-am pornit cand eram si eu in limbo, un fel de terapie prin scris.

    stii, totul trece. si perioada asta o sa treaca chiar mai repede decat iti imaginezi. ai sa te uiti inapoi si n-ai sa crezi ca ti s-a intamplat tie. nasul sus! da, nu esti in MD si ai acces la un sistem medical de calitate. esti tanara si puternica si ai toate sansele sa invingi.

    cat despre par – de acord :) singurul motiv din care am purtat peruca este ca fiul meu nu stia prin ce trec. am ales sa nu-i zic, pentru ca nu cred ca as fi facut fatza intrebarilor lui.

    sunt sigura ca ai acces la resursele info necesare. daca vrei sa compari cu approach-ul din UK, vezi http://www.macmillan.org.uk – ei sunt super bravo.

    curaj si sa fim sanatoase!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s