11 thoughts on “cercei cu bufnitze :)

 1. aham, ma gandeam eu…inseamna ca ai sa fii sinnead o’connor pe bune? numai ca blonda? :) eu am fost sinnead o’connor anul trecut si vreau sa zic ca am socat multa lume :)

  • blonda nu ma fac :) cum a reactionat fata ta atunci cant te-a vazut cu noua coafura? mie imi pasa doar de socul copilului. ceilalti – problema lor cu reactia lor :)

   • baietii sint destul de sensibili la lookul mamelor lor am observat, de ex. daca am vreo ocazie mai speciala si ma machiez mai mult ca de obicei, al meu odor spune ca nu ii place, lui ii place asa cum eu sint naturala si de dorit cu parul lasat in jos :)

 2. Ilinca a fost si ea socata, apoi a apucat-o admiratia, deoarece si-a dat seama ca mama ei a facut ceva ce nu ar face toate mamele :) Copiilor trebuie sa le arati de mici ca viata e diversa, omul e nascut pentru a fi liber, iar parul iti apartine si tu decizi ce sa faci cu el :)

 3. odata, cand baiatul meu avea vreo 2 ani, l-am tuns chilug din greseala. imi cazuse pieptenele de pe masina de tuns care regleaza lungimea (nasadka) fara ca sa observ si i-am tras o cararusa cheala drept in varful capului :) el nu tine minte, dar i-am povestit despre acest accident, care l-a amuzat si indignat in acelasi timp.

  ma gandesc ca intr-un fel l-ar amuza sa ma vada si pe mine cu parul atat de scurt (nu chiar la zero, am vreo 2 cm:)), doar ca trebuie sa gasesc o explicatie plauzibila. sa-i zic ca am patit un “accident” la frizerie? :) poate am sa astept inca un pic, dar cu greu mai gasesc rabdare.

  • barbatii, chiar si cei mici, sunt mai conservativi :) daca i-ai spune ca ai vrut sa incerci ceva nou? exact asa ca sinnead o’connor sau natalie portman! cu ce e mai rea mama lui? :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s