fetzele Londrei (3)

Scriam mai devreme ca Londra are multe fete. Noaptea trecuta s-a vazut cea mai sumbra fata a acestui oras: sute de mucosi fara dram de omenie, pentru care gradul de realizare se masoara in smartphone-uri, adidasi de utlim model si televizoare plasma, care nu au respect pentru munca,dar nici viata celor din jur, care stiu de drepturi si dispretuesc cu desavarsire obligatiunile, care sunt prosti ca noaptea, dar se cred pauni bengosi, pentru care notiunea de “onoare” este pervertita pana la sinistru.

Noaptea trecuta acesti mizerabili au au vandalizat, au furat, au ars, au spart, au jefuit, au intimidat.  Nu au facut-o manati de saracie. Daca era de saracie, atacau supermarketurile si nu depozitul Sony. Ei nu au avut motivatii politice. Daca protestau impotriva discriminarii, bankerilor sau politicii de austeritate, o faceau in alta parte decat in magazine de haine sportive.

Au facut-o pentru ca s-au obisnuit sa nu poarte raspundere pentru actiunile lor, pentru ca lumea nu se pune cu ei, ca-s periculosi. Astia se taie pentru un iphone si se omoara in bataie pentru £10. Deloc surprinzator, librariile nu au fost pradate.

Milioane de londonezi se intrebau aseara cum si de ce s-a admis ca violentele sa ajunga la asa proportii. O metropola ca Londra sa fie terorizata de niste pitecantropi, iar politia sa nu fie in stare sa faca fata situatiei.

Poftim imagini – http://www.bbc.co.uk/news/uk-14453918

Lumea este consternata si revoltata. Autoritatile spun ca vor face tot ce este necesar pentru a pune punct dezordinii si ca acesti criminali vor simti intreaga forta a legii. Sa vedem.

Intre timp, mii de londonezi s-au mobilizat de dimineata pentru a arata o alta fata a Londrei. Inarmati cu maturi si saci de gunoi au iesit sa stranga urmele distrugerilor. Poze via twitter, unde #riotcleanup este trendul de varf.

This slideshow requires JavaScript.

2 thoughts on “fetzele Londrei (3)

  1. Uof.. Mai mai ca mi-e frica ca vor reincepe nebuniile de pe strazi si tare nu am chef de ele… Macar pana ajung la mine la Nord unde e liniste si pace :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s