pulover negru

E august, iar eu ma gandesc la pulover de casmir sau lana merino.  Unul negru, pe gat, de lana buna, moale, fina. Care nu lasa puf si nu inghimpa. Care sa-mi cuprinda ferm, dar tandru lungimea gatului, bustul si talia, accentuandu-mi silueta de o implinita marime 38.

Puloverele negre pe gat mi se par elegante. Mai ales in combinatie cu o coafura scurta.  Imi place cum gulerul inalt accentueaza conturul fetei si contrasteaza cu pielea neteda a obrazului. Gratios. Culoarea puloverului rimeaza cu genele acoperite in noir obscure-ul  mascarei, dand o caldura aparte ochilor caprui. Asemenea unei cesti de cafea.

Puloverul negru pe gat arata effortlessly cool cu o pereche de blugi buni si s-ar potrivi de minune cu fusta trapez rosie. Astept septembrie, sa pot purta pulover negru pe gat si coafura mea scurta.


4 thoughts on “pulover negru

  1. si mie imi place mult puloverul negru :) deci, sa vina toamna si sa ne bucuram de acest element din garderoba, sunt sigura ca o sa arati super tare!

  2. imi place tare postul tau stilat, puloverul negru e unul din preferatele mele :) am de toate felurile si pe git si nu in garderoba mea, dar nu prea pot purta lina ori cashmir indiferent de calitate mi se irita pielea, la noi azi asa ploua parca e toamna deja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s