fetzele Londrei (1)

Asa s-a intamplat ca dintr-odata m-am pomenit cu tare mult timp liber. Pentru prima data, nici nu stiu de cand, nu am de facut mai nimic decat sa ma “enjoy-esc” si sa o iau usurel. Job-ul asteapta, totul o sa astepte. Ciudat. Uneori chiar imi doream un astfel de repaos. Si iata-l, be careful what you wish for.

In fine, ideea e ca nu sunt obisnuita sa nu am “proiecte”. Mici sau mari, nu conteaza. Iar pentru ca obiectivele “majore” sunt puse la pastrare temporara pe polita, m-am ales cu (aproape) toate conditiile necesare pentru a incerca sa realizez multe alte planuri mai mici, pentru care nu aveam timp.

Unul dintre acestea e sa fotografiez strazile Londrei. Prin asta vreau sa prind doi iepuri dintr-o data. Unu – sa ma invat in sfarsit sa folosesc si alte setari ale aparatului decat “auto” si doi – sa prind imagini de-ale Londrei care sa redea contrastele frumoase si nu prea ale acestei metropole.  Londra are tare multe fetze…

Iata o prima serie de fotografii. La partea tehnica sunt slabutza, stiu. Nu prea pot, da-s staruiotare :)

11 thoughts on “fetzele Londrei (1)

 1. Superb! Keep going :)
  din sutele de clisee ale Londrei pe care le-am vazut in tv si reviste, imaginile astea sunt chiar diferite.

   • cartierele exotice trebuie si ele sa existe. ador Istanbulul anume din cauza ca exista un contrast urias intre cartiere, care se afla chiar in vecinantate imediata.

 2. Eu is indragostita de Londra, la fiecare sejur imi implu aparatul foto cu sute de poze si cand revin acasa nu ma satur se le privesc. Un oras fantastic. Am ajuns si prin cartierele mai exotice dar mai bine e sa raman in afara lor, o data sa le vad imi ajunge :).

 3. merci mult pentru poze! este visul familiei mele (formata din doi maturi si un pici)sa ne mutam cu traiul in Londra, sper din suflet sa revad aceste locuri si live :)

 4. Foarte frumoase poze, atit de reale, eu vreau in magazinul cela de second hand books si apoi sa savurez o cafea in cafeneaua de alaturi citind carti, eu iti doresc o savurare cit mai frumoasa a micilor placeri si planuri :)

  • da, am trecut de cateva ori pe langa libraria asta si acum in sfarsit am intrat in ea. e o afacere mica de familie, au peste 50000 de carti de tot felul. iti trebuie ceva timp sa parcurgi toate camerele ticsite cu polite de carti. faina atmosfera.

 5. Pozele sunt minunate, eu am acelas vis ca vitela sa ne mutam cu familia in Londra, speram sa vedem pe viu aceste locuri. Mai asteptam poze, bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s