un ceai posh pentru femei pe masura :)

In aceasta dupa-amiaza trenul pustiu ma legana usor in drum spre casa, soarele imi mangaia gingas fata si eu savuram anticiparea weekend-ului. Pe maine avem deja stabilite niste intalniri de socializare, insa duminica Marea Britanie sarbatoreste ziua mamei.

Rasfoind ziarul de seara am dat peste un articol cu sugestii de activitati in acest sfarsit de saptamana. Una din idei mi-a picat tronc la inima, mai ales ca ma tot pornesc sa o fac de cativa ani, dar nu mai ajung.

Duminica aceasta ma duc sa beau ceai! Deci un traditional afternoon tea englezesc, cu canute de portelan si farfurii etajate cu dulciuri si copturi si, de ce nu, sampanie?

La pretentiosul Ritz rezervarea nu o poti face decat pentru peste cateva saptamani bune (lunga-i lista de asteptare), dar si preturile de acolo sunt prea piparate pentru simtul meu de proletar.  Insa acesta nu este nici pe departe sinigurul loc unde se poate mers la un ceai de dupa-amiaza, imi confirma articolul.

Dat doua telefoane, confirmat participarea complicelor dornice de o dupa-amiaza linistita si eleganta, intr-un local select din Mayfair, dar fara fitze exagerate, si plasat rezervarea! Zis si facut!

Ramas de ales rochia si pantfoii. Sa-mi pun perle? Vai, dar nu am manusite! :)

 

6 thoughts on “un ceai posh pentru femei pe masura :)

 1. Ruj ce nu ramine pe cescuta ;)
  Poate o palarioara finutsa?
  Sounds like a dream of a weekend, at least this is how I feel right now.

 2. vrem detalii! cum e ceaiul la gust, ce se maninca, ce se vorbeste? de ce in blugi si balerini nu se poate?

  • citisem pe net articole despre eticheta bautului de ceai :) tare amuzant – trebuie sau nu sa tii in sus degetul mic atunci cand tii ceasca, cum amesteci corect zaharul, cum si unde pui servetelul daca vrei sa te ridici de la masa, etc, etc. poate am sa le postez aici.

   nu cred ca blugii sunt interzisi :) dar noi am vrut sa facem din iesirea respectiva o ocazie din asta mai eleganta, cu chitit si rochii. pene nu am purtat. tocuri – da :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s