blackberry botox

In caz ca nu aveati motive suficiente sa blamati tehnologile moderne pentru agitatia si stresul sporit in cotidianul nostru, poftim inca unul: smartphone-urile provoaca riduri timpurii.

Asa scriu ziarele, citand un doctor cosmetician a carui clientela include nume de vedete. Jean-Louis Sebagh zice ca femeile tinere dezvolta riduri premature de la holbat indelungat in BlackBerry-uri si iPhone-uri.

Domnul doctor ne avertizeaza ca orele petrecute cu ochii in ecranele mici ale gadget-urilor ne provoaca incretituri intre sprancene. Ca fenomnul ia amploare ne demonstreaza si faptul ca in ultimele 18 luni a crescut considerabil cererea pentru tratamentul botezat deja ‘Blackberry Botox’, pe care doctorul grijuliu este oricand gata sa ni-l administreze pentru a sterge liniile nedorite de pe frunte.

In mod normal o astfel de stire nu ar fi atras atentia mea decat pentru 2 secunde cat mi-ar lua sa citesc titlul. Dar zilele trecute mi-a trimis cineva niste poze cu mine, printre care erau si cateva facute in timp ce eu butonam activ in blacberica mea. Am vazut foarte clar acele linii intre sprancene (nu ca ar fi o descoperire surpriza).

Azi de dimineata am sunat baietii de la IT care mi-au promis o saptamana in urma ca in 2-3 saptamani voi primi un telefon nou nout. Si ce daca nu au trecut 2 saptamani? Uneori cicaleala amabila face minuni – dupa amiaza imi iau jucaria noua. I-am rugat sa-mi seteze marimea literelor mai mare. Ca sa ma incretesc mai putin :)

2 thoughts on “blackberry botox

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s