Traiasca metrosexualii!

Editorul de stil de la WSJ indeamna femeile sa ia exemplu de la barbati in ceea ce priveste cumparatul hainelor. De ce? Pentru ca barbatii tin foarte mult la confortul lor si nu tind sa-l sacrifice in numele tendintelor de moda. Ei nu accepta haina care-i incomodeaza in miscari, cusuta dintr-o stofa ce le-ar putea irita pielea.

Femeile la randul lor sunt in stare sa renunte fara ezitari la capacitatea de a respira normal in favoarea unei tinute total impractice care insa le face sa arate ‘de milioane’. Jertfirea este justificata cu varf si indesat mai ales daca haina are eticheta unui brand cunoscut. Vorba articolului: If comfort were the top criterion for selling womenswear, Jimmy Choo would be out of business.

Deoarece barbatii ar fi mai pretentiosi, imbracamintea cusuta pentru ei este mult mai calitativa decat hainele pentru femei, care oricum vor fi uitate in intunericul dulapului odata cu lansarea colectiei noului sezon.

Parca are sens articolul, dar cate dintre femei au in preajma barbati care intr-adevar pot servi drept exemplu de urmat in ale modei? Cati barbati cunoasteti carora le pasa ca hainele sa fie nu doar calitative si comode, ci si stilate?

Mi-am amintit de ultima sedere in Moldova, cand am constatat cu mare regret ca unii barbati moldoveni nu vad vreo problema in a purta acelasi pulover timp de trei zile fara a-l spala sau inca nu au descoperit utilitatea sapunului si placerea dusului zilnic. Doamne fereste sa se ia femeile dupa astfel de exemplare.

Traiasca metrosexualii! :)

6 thoughts on “Traiasca metrosexualii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s