noiembrie

Frig. Intuneric. Procrastinare. Un milion de notite mentale testeaza memoria scandalos de proasta de la o vreme. Introspectie. Stare depresiva. Sfarsit de an. Finalizare de proiecte in ritm grabit. Amenintarea sarbatorilor. Planuri. Petreceri. La noi? La voi? Mos Craciun exista! Nu exista. Liste de cadouri. Da’ tu. Da’ eu. ElfYourself is back! Brr.

Cred ca-i timpul de deschis sezonul izvarului cu scortisoara si de evadat in vreo carte cu povesti frumoase si lungi. Sa ma tina cat mai mult.

Si asta va trece…

5 thoughts on “noiembrie

 1. asta-i nu-i posibil, de cate ori deschid blogul tau raman stupefiata de coincidente :) intr-o zi ma intreaba o prietena din MD daca as vrea ceva de acasa sii ii zic ca unicul lucru ar fi poate un kg de ‘chisinaul de seara’ :) acum stau cu o cana de izvar cu scortisoara in maini si rasfoiesc netul :)

  • :) da ce cauti pe net? nu cumva oferte de spa? :) tocmai am revenit de la pranz cu o prietena, care si ea e cam obosita de toate. am decis sa ne organizam o escapada la spa, doar noi fetele, undeva mai departe de agitatie. mai sunt cel putin inca 2 prietene care nu trebuie rugate de doua ori pentru asa ceva :) acum in loc sa-mi vad de lucru, ma uit pe net cam unde am putea pleca (mai spre mare sau mai spre padure :))

   • pai … cam asa ceva, am rezervat o casuta cu facilitati wellness pentru o saptamana,
    chiar de anul nou :) Cu familia.

    Da escapadele cu fetele :), uite tot ma intreba fetele de aici cand ma apuc s-o organizez pe urmatoarea ;)

 2. Of eu tot asa ma simt, obosita, de vreo 3 saptamini nu pot trece peste o raceala, nici nu ma fac mai rau nici mai bine, am incercat toate remediile naturale pe care le stiu da de izvar am uitat, asa ca diseara izvar in meniu, imi plac foarte mult sarbatorile, dar la serviciu tot timpul e o perioada nebuna cu foarte mult lucru, si apoi petrecerile, cumparaturile, peste tot multa lume, decorarea casei, bradului… si lucrez pe 24 Dec. si am oaspeti pe 25 de Craciun, ei dar pe urma voi avea o saptamina libera si plecam la munte, abia astept:)

  • si mie imi plac sarbatorile, dar timpul zboara asa de repede ca am impresia ca ele o sa ma prinda nepregatita. parca sunt atatea de facut pana atunci, dar in acelasi timp sunt cam cu capul in nori si nu ma pot concentra la ceea ce “trebuie”. trebuie sa ma “ieu in maini” :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s