Bodymax – chilot push-up pentru barbati

Micile tertipuri ale femeilor de genul sutienului push-up, maieurilor cu „tummy control” sau ciorapilor care „sculpteaza” talie de viespe si reduc din circumferinta coapselor au ajuns acceptate pe scara larga ca ceva obisnuit. Piese vestimentare cu siretlicuri, care evidentiaza anumite „active” si  voaleaza careva defecte [preponderent imaginate] gasesti in garderoba oricarei femei.

O amica mi-a povestit cum  revenind dupa o noapte de amor petrecuta acasa la tip, a realizat terifiata ca pierduse unul din “chicken fillet”- urile de silicon pe care si le-a pus in cupele sutienului. Tipul a gasit accesoriul pierdut in dormitorul sau, dar nu a acordat mare importanta intamplarii, zicand doar ca stie ca femeile au tot felul de secrete pe care barbatii nu le inteleg.

Dar se pare ca deschiderea barbatilor catre tot felul de augmentari corporale, improvizate si nu numai, cunoaste noi limite. Cel putin asa considera cei de la Marks & Spencer.

M&S va lansa in curand o noua linie de lenjerie pentru barbati – Bodymax, destinata celor care si-ar dori sa arate mai bine dotati. Maieurile Bodymax, care aplatizeaza abdonmenul, deja sunt in vanzare. Iar in curand colectia va fi completata cu chilotii Bodymax. Acestia ii vor oferi celui care ii poarta o proemineta mai generoasa in zona prohabului sau a feselor.  How weird is that?!

Testandu-mi nivelul de „open-mindedness”, ma gandesc ca de vreme ce consideram ok ca femeile sa-si mareasca vizual decolteul cu sutieni buretati, de ce nu ar fi ok ca si barbatii sa faca acelasi lucru cu zona mandriii lor? Dar pic testul.  Incerc sa-mi imaginez cumparatorul tinta pentru chilotii „magici” si primele caracateristici ce-mi vin in cap sunt „complexat” si „exagerat de vanitos”. Dar  ce stiu eu?… Responsabilii de marketing de la M&S stiu ce stiu mai bine… :)

 

 

pin-up by Gil Elvgren “I must be going to waist”

4 thoughts on “Bodymax – chilot push-up pentru barbati

  1. iata in asa cazuri eu is pentru discriminarea sexelor :)
    jos cu chilotii care deformeaza realitatea!

  2. Pingback: Bodymax – chilot push-up pentru barbati (via caramel bonbon et chocolat) | Alo… BEBE!

  3. Pingback: hoata | Alo… BEBE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s